Waarom wij de beste oplossing bieden

Met deskundig akoestisch advies, de beste deal met akoestische producten, een 100% oplossingsgarantie en na 12 maanden een gratis check-up, willen wij de beste oplossing bieden voor akoestiek op het werk.

Inmiddels hebben wij meer dan 2800x de akoestiek succesvol verbeterd en worden door klanten beoordeeld met een 4,9/5

Profiteer ook van de unieke voordelen van Rivasono voor zakelijke klanten.

Rivasono Frank 480x360
Frank Imholz, Rivasono

Akoestische verbetering vooraf zichtbaar gemaakt

Wij laten je de akoestische verbetering vooraf zien! Voor de akoestische meting bij jou op locatie gebruiken we onze eigen Sonar-software. Dit unieke, door onszelf ontwikkelde systeem meet de galmtijd en maakt de benodigde akoestische verbetering vooraf duidelijk zichtbaar. Uit deze meting volgt een nauwkeurig verbeteradvies dat helemaal is afgestemd op jouw situatie.

Gratis objectieve akoestische meting en advies

Iedere ruimte heeft zijn eigen kenmerken en omstandigheden. Hierdoor verschilt ook de benodigde akoestische verbetering per ruimte. Daarom komen we altijd eerst persoonlijk langs om de huidige akoestiek te meten. Op basis van deze meting berekenen we nauwkeurig hoeveel en welke panelen er nodig zijn om de akoestiek optimaal te verbeteren. Dit doen we gratis, vrijblijvend en objectief.

Bij elk budget gegarandeerd de optimale oplossing

De basis van al onze panelen is de 100% akoestische werking. Alleen het formaat en uiterlijk zijn van invloed op de prijs; aan de kwaliteit doen wij geen concessies. Dus ook als je kiest voor onze voordelige standaardpanelen, de akoestische dempingskwaliteit is altijd gegarandeerd.

Zowel koop als huur mogelijk

Heb je langdurig akoestische verbetering nodig, dan is kopen vaak de beste oplossing. Wil je de akoestiek tijdelijk verbeteren, zoals tijdens een evenement of in een beursstand of expositieruimte, dan kun je onze geluidsabsorberende kamerschermen en wand- en plafondpanelen ook huren. Zo zorg je zonder een hoge investering voor tijdelijke rust, warmte en een goede verstaanbaarheid.

Binnen 14 dagen in huis

Dankzij onze snelle levering kun je je akoestische panelen al snel in huis hebben. Standaardproducten die je zelf monteert, leveren we namelijk binnen veertien dagen. Bestel je maatwerkproducten en/of wil je dat wij je panelen komen monteren, dan maken we een afspraak op basis van locatie en beschikbaarheid. Maar ook dan zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk van je akoestische verbetering kunt genieten!

Complete oplossing

Naast nauwkeurige meting vooraf met onze unieke Sonar-software en ambachtelijke productie in ons eigen atelier, komen we je akoestische panelen desgewenst bij jou monteren. Ons vaste montageteam doet dit vlot en professioneel. Zo nemen we je alle zorgen uit handen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen je akoestische panelen zelf te monteren en zo te besparen op de montagekosten.

100% oplossingsgarantie

Bij zakelijke projecten voeren wij na plaatsing altijd een nameting uit. Blijkt de akoestische verbetering meer dan 10% slechter dan ons advies, dan vullen wij de extra benodigde panelen gratis aan. Een garantie die we nog nooit hoefden te gebruiken, maar die jou de zekerheid geeft van een veilige aankoop. Zó overtuigd zijn we van de precisie van onze akoestische meting en de effectiviteit van onze akoestische panelen!

Na 12 maanden gratis akoestiek-checkup

Een jaar na plaatsing komen we bij je langs voor een gratis akoestiekcheck-up. We voeren dan, indien nodig, een nieuwe Sonar-meting uit om te zien of de akoestiek in de ruimte nog steeds optimaal is. Wellicht is er meubilair verplaatst of beïnvloeden andere veranderingen de akoestiek. Uit de meting volgt een nieuw akoestisch advies. Je bent vrij om dit wel of niet op te volgen. Zo weet je zeker dat je blijvend profiteert van een optimale akoestiek.

Gebruik van gerecyclede én recyclebare materialen

In al onze akoestische panelen gebruiken we volop gerecyclede materialen, zoals glaswol (gemaakt van natuurlijk zand en gerecycled glas) en PET (gemaakt van gerecyclede petflessen). Het mooie is dat deze materialen ook na gebruik recyclebaar zijn en dus opnieuw kunnen worden gebruikt. Door waar mogelijk te kiezen voor lokale productie, voorkomen we bovendien onnodig transport.

Maatwerk uit eigen atelier

Onze akoestische maatwerkpanelen, designpanelen en fotopanelen maken we zelf in onze eigen werkplaats. Dit doen we ambachtelijk en met vakmanschap, precisie, passie en aandacht. Zo kunnen we maatwerk leveren met de kwaliteit waar wij voor staan. Lokale productie betekent bovendien een lagere CO2-uitstoot en een snellere levering, zodat jij je akoestische panelen vlot op de zaak hebt.

Terugname na gebruik

Ga je verhuizen of heb je je akoestische panelen om een andere reden niet meer nodig? Laat het ons weten en wij komen ze bij je ophalen. In veel gevallen kunnen wij de materialen hergebruiken voor nieuwe akoestische producten. Zo verminderen we samen onnodig afval en draag je op een eenvoudige manier bij aan een circulaire economie.

Meer dan 2800x akoestiek verbeterd, klantbeoordeling van 4,9/5

Met meer dan 2800 uitgevoerde projecten om de akoestiek te verbeteren, bij zakelijke en particuliere klanten, kun je Rivasono met een gerust hart een ervaren akoestiekverbeteraar noemen. Door klanten worden wij beoordeeld met een 4,9/5

Opmerking

De hier genoemde voordelen zijn in sommige gevallen niet of niet allemaal van toepassing.

Wij kunnen besluiten er van af te wijken als de situatie dat met zich mee brengt. Bijvoorbeeld als er geen akoestische meting vooraf is / kan worden gedaan, is ook de 100% garantie niet van toepassing. Of als, door overmacht, de levertijd van de producten langer is dan 14 dagen.

De keuze om één of meerdere van de voordelen niet na te komen is aan ons; er kunnen geen rechten aan worden ontleent.

Bent u een zakelijke of particuliere bezoeker?
Via deze keuze bieden wij u de beste informatie.

Hoeveel heb ik nodig?

Bereken hier eenvoudig wat je aan m2 nodig hebt


Afmetingen van de ruimte

De maten hoeven niet tot op de cm nauwkeurig te zijn


Benodigde hoeveelheid akoestische producten

Hoorbare
verbetering
m2
Goede
akoestiek
m2
Optimale
akoestiek
m2

Opmerkingen

  • De benodigde m2's is het totale oppervlak van alle akoestische producten in de ruimte samen.
  • Dit is een algemeen advies. Neem bij bijzondere ruimtes even contact met ons op, voor advies op maat. Kijk ook op: Hoeveel akoestische panelen heb ik nodig?

Contactformulier

We helpen u graag verder! Heeft u een specifieke vraag over uw situatie, over één van onze producten/oplossingen of wilt u een adviesafspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.