Wij leveren in Nederland & België
Interieur design en styling advies 800 450

Advies in onze showroom

Bezoek onze showroom voor gratis deskundig akoestiek advies en bekijk alle praktijkvoorbeelden en akoestische producten
Interieur design en styling advies 368 207

Ralph Imholz - akoestisch adviseur

Krijg persoonlijk akoestiek advies

In onze showroom kunnen wij u persoonlijk adviseren.

Eén van onze adviseurs bespreekt uw wensen en laat praktijkvoorbeelden zien hoe de akoestiek in uw situatie het beste te verbeteren is. Aan de hand van de afmetingen en inrichting van uw kamer en uw wensen bepalen wij wat er nodig is voor goede akoestiek. 

Van de meeste producten hebben wij zowel materiaalmonsters als het product op ware grootte in onze showroom. Ook alle materialen en kleuropties kunnen we laten zien en bespreken.

Praktische informatie bij showroombezoek

Maak vooraf even een afspraak

Om iedereen goed te woord te kunnen staan met voldoende tijd voor het advies, is het belangrijk vooraf even een bezoek-afspraak te maken. De bezoektijden zijn tijdens kantooruren.

Adres

Onze showroom is bij Rivasono, Bierbouwersweg 10, 3449 HW, Woerden. Tel. 0348 - 769 106

Neem foto's en kamer-afmetingen mee

Het beste kunnen wij adviseren als wij een indruk van de huidige akoestiek van het interieur hebben. Dit kan aan de hand van enkele foto's. Ook de afmetingen van de kamer(s) spelen een rol bij het bepalen hoeveel aan akoestische producten er nodig is, voor goede akoestiek in huis.

Neem dus enkele foto's en de afmetingen (hoeft niet op de centimeter nauwkeurig) van de kamer(s) mee naar het gesprek.

Parkeren en OV

Er zijn gratis parkeerplekken voor de deur beschikbaar. Daarnaast is Woerden goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Duur van het bezoek

Over het algemeen duurt het adviesgesprek en het bekijken van de producten, in totaal een uur. Uiteraard kan dit variëren, afhankelijk van de situatie. Wij nemen voldoende tijd voor een helder advies.

Nog te (ver)bouwen huis?

Bij een nog te (ver)bouwen huis of kamer zijn er misschien nog geen foto's. Ook dan kunnen wij adviseren. Hierbij berekenen wij de te verwachten akoestiek op basis van een bouwtekening. Juist al in de bouwfase is het zinnig om met akoestiek rekening te houden. Vaak zijn akoestische producten dan nog beter onopvallend in het interieurdesign in te passen.

Audio of Home Cinema bouwen?

Ook bij een audioruimte, Home Cinema of muziekkamer is een showroombezoek handig. Wij hebben ruime ervaring en uitgebreide voorbeelden, inclusief praktische informatie over de bouw. Voor de constructie en de beeld- en geluidsapparatuur werken wij samen met partners. Hierdoor kunnen wij, indien gewenst, een compleet plan van aanpak leveren.

akoestiek adviseur 368 207

Adviesgesprek en meting thuis

Ook een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis is mogelijk. Wij komen bij u langs, voeren een akoestische meting van uw kamer(s) uit en adviseren op basis van de meetresultaten en uw wensen over de mogelijke akoestische verbetering en de producten. Materiaalmonsters nemen wij mee. Dit adviesgesprek met akoestische meting kost € 349 (incl. BTW).

Lees meer over het advies + meting thuis
Bent u een zakelijke of particuliere bezoeker?
Via deze keuze bieden wij u de beste informatie.

Hoeveel heb ik nodig?

Bereken hier eenvoudig wat je aan m2 nodig hebt


Afmetingen van de ruimte

De maten hoeven niet tot op de cm nauwkeurig te zijn


Benodigde hoeveelheid akoestische producten

Hoorbare
verbetering
m2
Goede
akoestiek
m2
Optimale
akoestiek
m2

Opmerkingen

  • De benodigde m2's is het totale oppervlak van alle akoestische producten in de ruimte samen.
  • Dit is een algemeen advies. Neem bij bijzondere ruimtes even contact met ons op, voor advies op maat. Kijk ook op: Hoeveel akoestische panelen heb ik nodig?

Contactformulier

We helpen u graag verder! Heeft u een specifieke vraag over uw situatie, over één van onze producten/oplossingen of wilt u een adviesafspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.