Levering en montage

Hoe leveren wij de producten en hoe gaat de montage van de producten

Vlot geleverd en vakkundig gemonteerd

Wij staan voor u klaar om de levering en de montage vlot te laten verlopen.

Wij werken daarvoor zoveel mogelijk met ons vaste team. Iedereen is op elkaar ingespeeld en wij vangen eventueel onverwachte zaken snel op. Bij vragen over de levering en montage helpen wij u graag via tel. 0348 769 106.

Levering van onze producten

Afleveren door Rivasono

Zodra de bestelling gereed is om af te leveren, nemen wij contact met u op om een aflevermoment af te spreken. De bestellingen worden zoveel mogelijk via onze eigen besteldienst bij u bezorgd. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de artikelen zorgvuldig en compleet worden afgeleverd. Bij grote afmetingen en grote volumes en uit efficiency-overwegingen kunnen wij onze vaste expeditiepartner voor het afleveren inschakelen.

Let op voldoende doorgang. Een verpakking met panelen van 60x270 cm is soms te groot om via een krappe wenteltrap te verplaatsen.

Zelf ophalen in Woerden

U kunt de producten ook zelf ophalen bij ons magazijn in Woerden. Graag dit vooraf telefonisch afspreken via 0348 - 769 106.

Let bij het ophalen op voldoende ruimte in de auto. Vaak is de verpakking groter dan de paneelmaat!

Rivasono bestel en montagedienst vrijgesteld3 368 207
Rivasono bestel en montagedienst vrijgesteld3 368 207

Montage van onze producten

Zelf monteren

U kunt de producten zelf monteren. Dit is in de meeste gevallen goed zelf te doen en bespaart de montagekosten. Voor grote panelen en/of plafondpanelen zijn minimaal twee personen benodigd.

De meeste producten worden ofwel opgehangen ofwel gelijmd. Vergeet bij het zelf monteren niet het benodigde montagemateriaal bij te bestellen! Bij vragen helpen wij u graag via tel. 0348 769 106

Montage door Rivasono

Zodra de producten bij ons gereed zijn om af te leveren en te monteren, nemen wij contact met u op om een aflever- en montagemoment af te spreken. Zoveel mogelijk plannen wij beide momenten tegelijk.

Ons vaste montageteam voert de montage vlot en professioneel uit, bij kleine en grote projecten.  Alle benodigdheden zoals steigers, trappen en laser-liners nemen wij mee. Wij kunnen opschalen naar 8 monteurs om ook grote projecten in korte tijd uit te voeren.

 

Montage-condities bij montage door Rivasono

Indien u de montagewerkzaamheden door Rivasono laat uitvoeren gelden de onderstaande condities.

 • Tenzij expliciet een fixed price is overeengekomen, worden de gewerkte uren per persoon per dagdeel, achteraf, in rekening gebracht. Hierbij geldt een tarief van € 220 per dagdeel per persoon. Per persoon, werktijd van 1 tot 4 uur: 1 dagdeel. Per persoon, werktijd meer dan 4 uur en tot 8 uur: 2 dagdelen.
 • De reistijd Woerden - werklocatie en v.v. wordt berekend op basis van een uurtarief van € 55 per persoon. Er worden geen andere reiskosten in rekening gebracht.
 • De werkzaamheden worden zoveel mogelijk aaneengesloten, op één of meerdere dagen uitgevoerd
 • Bij aanvang van de werkzaamheden dienen de betreffende ruimte(s) vrij toegankelijk te zijn en bureaus e.d. weggehaald of verschoven te zijn, zodat de monteurs direct aan de slag kunnen gaan. Indien dit niet het geval is en/of de monteurs zelf eerst de ruimte(s) geschikt moeten maken voor de werkzaamheden worden deze extra werkzaamheden in rekening gebracht.
 • Bij grotere hoeveelheden te monteren producten, bij plafondpanelen en/of bij producten met grotere afmetingen, wordt het werk door meerdere monteurs uitgevoerd.
 • In geval van werkhoogtes meer dan 2,9 meter en/of er panelen tegen het plafond gemonteerd moeten worden bij werkhoogtes van meer dan 2,6 meter, is een steiger benodigd. Steigerhuur € 100 per dag of € 200 per 2-5 dagen.
 • Werkzaamheden aan elektrische installaties dienen verricht te worden door een erkend elektrisch installatiebedrijf. Kleine werkzaamheden die direct verband houden met de montage van de door ons geleverde akoestische producten, zoals het aansluiten van spots kunnen door ons worden uitgevoerd, maar vallen buiten de garantie en aansprakelijkheid.
 • De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het feit dat de bestaande constructie geschikt is voor de montage van producten.
 • De hier vermelde prijzen zijn excl. BTW.
 • Op aanbiedingen van en overeenkomsten met Rivasono, zijn de “Algemene Voorwaarden Rivasono BV” van toepassing.

 

Bent u een zakelijke of particuliere bezoeker?
Via deze keuze bieden wij u de beste informatie.

Hoeveel heb ik nodig?

Bereken hier eenvoudig wat je aan m2 nodig hebt


Afmetingen van de ruimte

De maten hoeven niet tot op de cm nauwkeurig te zijn


Benodigde hoeveelheid akoestische producten

Hoorbare
verbetering
m2
Goede
akoestiek
m2
Optimale
akoestiek
m2

Opmerkingen

 • De benodigde m2's is het totale oppervlak van alle akoestische producten in de ruimte samen.
 • Dit is een algemeen advies. Neem bij bijzondere ruimtes even contact met ons op, voor advies op maat. Kijk ook op: Hoeveel akoestische panelen heb ik nodig?

Contactformulier

We helpen u graag verder! Heeft u een specifieke vraag over uw situatie, over één van onze producten/oplossingen of wilt u een adviesafspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.