Rivasono showroom 800 450

Over ons

 

Het team

Onze passie voor akoestiek

 

Ontmoet ons team van professionals met passie voor perfecte akoestiek

Iedereen die voor Rivasono werkt, deelt de passie om akoestiek te verbeteren. Of het nu om een kleine huiskamer gaat, of om een compleet nieuw gebouwd kantoorgebouw.

Rivasono Teamfoto

Onze richtlijnen

Wij werken volgens onze richtlijnen:

  • deskundig, eerlijk en persoonlijk akoestisch advies 
  • ontwikkelen en leveren van praktisch bruikbare en aantrekkelijke akoestische producten
  • delen van informatie en onze ervaring

Frank Imholz

Oprichter en directeur

Jaren geleden ontdekte ik uit eigen ervaring hoe belangrijk akoestiek is. Ik raakte steeds meer gefascineerd door akoestiek en de grote invloed ervan op het geluid wat we horen. Of het nu een luisterruimte, Home Cinema, huiskamer of kantoor is: de helft van wat we horen wordt bepaald door de akoestiek van de kamer. Tegelijk viel mij op dat er niet veel praktische informatie beschikbaar was over wat nu wel en niet werkte. Je kon wel Googelen, maar je kwam als leek niet echt veel verder.

Daarom ben ik in 2013 Rivasono begonnen. Om praktische akoestiekverbetering te bieden, in de vorm van advies en akoestische producten die passen in het interieur, zowel in huis als op het werk. Inmiddels hebben we meer dan 1600 projecten gedaan, zowel in huis als zakelijke projecten. Daarnaast hebben we een specialisatie in akoestiek voor audio / Home Cinema ruimtes.

Die brede klantengroep zorgt ervoor dat wij veel ervaring opgedaan hebben en daarom in iedere situatie goed kunnen adviseren.

Ik ben trots op ons team, waar bij iedereen de passie voor perfecte akoestiek aanwezig is en iedereen gaat voor hoge klanttevredenheid.

Frank3
Frank3

Ernst Coutinho

Akoestisch specialist en adviseur

Na mijn studie Art of Sound aan het Koninklijk Conservatorium kwam ik bij Rivasono terecht, in maart 2016. Na een functie in de binnendienst en daarna de buitendienst sales in een kleiner team, heb ik nu een taak in het management terwijl ons team flink gegroeid is. Gelukkig blijf ik ook nauw betrokken bij projecten en mijn expertise wordt ook nog direct ingezet bij projecten waar audio een belangrijke rol speelt.

Leon Spaan

Manager techniek

Techniek en iets bedenken is mijn passie en bij Rivasono kan ik dat ten volle benutten. Het ontwikkelen van nieuwe producten, het aansturen van onze technische mensen en het uiteindelijke resultaat bij de klant zien is altijd weer een klein feestje. Ook het samen met de klant een specifiek technisch akoestiek probleem oplossen geeft mij veel uitdaging en voldoening. Zeker met de vele positieve reacties van klanten die ik hierbij ontvang en het prachtige eindresultaat dat wij als Rivasono steeds weer behalen.

Leon
Frank3

Ron Goertz

Akoestisch adviseur

Akoestiek is vaak een nog onderbelicht, onbekend en fascinerend onderwerp dat onmiskenbaar impact heeft op woon- en werkklimaat. Als akoestisch adviseur help ik een brede klantvraag graag aan antwoorden m.b.t. verbetering van de akoestiek thuis of op het werk.

De expertise van Rivasono helpt om de klantvraag niet alleen goed te begrijpen, maar ook om in de juiste oplossing te voorzien en die waar te maken. In een rol waarin product, techniek, en ook esthetiek samenkomen, komt mijn jarenlang gekoesterde wens om een echte oplossing te leveren, uit. Daarbij staat bij Rivasono mijn credo, het overtreffen van de klantverwachting, voorop!

Bram Degens

Akoestisch adviseur

Ik werk in de binnendienst sales van Rivasono en ben een van de nieuwste aanwinsten aan het team. Als u contact met ons zoekt is er een grote kans dat ik de eerste ben die u treft. Ik sta u dan ook graag te woord bij al uw vragen en help u graag verder naar de beste oplossing voor uw situatie.

Verder sta ik zelf klaar als akoestisch adviseur in de showroom, waar wij samen het perfecte resultaat kunnen vinden in zowel akoestiek als uiterlijk voor uw ruimte.

Frank3
Frank3

Mats Rekswinkel

Akoestisch specialist

Na een bacheloropleiding in de richting Bouwkunde te hebben afgerond ben ik bij Rivasono aan de slag gegaan. Hoewel ik al over de nodige theorie beschikte maakte ik hier in no time kennis met de praktische kneepjes van het vak akoestiek.

Mijn takenpakket is veelzijdig: van het uitvoeren van geluidisolatie metingen, het intern uitvoeren van akoestische berekeningen, tot het, veelal online, adviseren van klanten over de akoestiek bij hen thuis. De aandacht die Rivasono schenkt aan het opbouwen van praktische én theoretische akoestische expertise, zorgt ervoor dat wij passend en onderbouwd advies kunnen blijven geven.

Suzan den Boon

Interieurarchitect en designer

Ik werk als ontwerper aan nieuwe producten die de akoestiek verbeteren en mooi zijn om naar te kijken. Dit om de esthetiek en de technische eigenschappen van de materialen met elkaar te verenigen. Daarnaast sta ik mijn collega's bij, bij vragen over de vorm en kleuren van de akoestische oplossingen.

Als ontwerper met passie voor akoestiek breng ik mijn kennis van vormgeving samen met de uitgebreide technische kennis binnen Rivasono. Door de persoonlijke aandacht die wij hebben voor elk project, is er veel contact met mijn collega's om voor u het beste resultaat neer te zetten. Samen zorgen wij voor oplossingen die aangenaam zijn voor het oog en voor het oor.

Frank3
Ralph

Ralph Imholz

IT en software development

Ik ben begonnen bij Rivasono om hier en daar de IT klusjes op te pakken: aanpassingen aan de website, systeembeheer etc. Inmiddels heb ik een aantal applicaties geschreven, waaronder ons akoestisch meet- en analysesysteem Sonar, om het bedrijfsproces te versnellen. Ook deze website is technisch volledig door mij gebouwd. Bij Rivasono is er veel aandacht voor digitale ontwikkeling waardoor ik mezelf keer op keer kan blijven uitdagen met nieuwe projecten en wij daarmee steeds betere en efficiëntere service kunnen leveren.

Bent u een zakelijke of particuliere bezoeker?
Via deze keuze bieden wij u de beste informatie.

Hoeveel heb ik nodig?

Bereken hier eenvoudig wat je aan m2 nodig hebt


Afmetingen van de ruimte

De maten hoeven niet tot op de cm nauwkeurig te zijn


Benodigde hoeveelheid akoestische producten

Hoorbare
verbetering
m2
Goede
akoestiek
m2
Optimale
akoestiek
m2

Opmerkingen

  • De benodigde m2's is het totale oppervlak van alle akoestische producten in de ruimte samen.
  • Dit is een algemeen advies. Neem bij bijzondere ruimtes even contact met ons op, voor advies op maat. Kijk ook op: Hoeveel akoestische panelen heb ik nodig?

Contactformulier

We helpen u graag verder! Heeft u een specifieke vraag over uw situatie, over één van onze producten/oplossingen of wilt u een adviesafspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.