Rivasono interieur akoestiek design en styling advies kantoor1 800 450

Akoestisch advies en diensten

Alles wat nodig is voor optimale akoestiek bij ieder project

Akoestiekmeting en advies op locatie

Wij bezoeken uw locatie en voeren een akoestische meting in de ruimte(s) uit. Hiermee wordt op een objectieve manier de huidige akoestiek vastgesteld.

De meetresultaten worden direct geanalyseerd en dienen als basis voor gefundeerd advies over mogelijke akoestische verbeteringen.

De akoestiekmeting en het advies zijn gratis. 
Akoestisch advies in onze showroom

In onze showroom ontvangt één van onze adviseurs u persoonlijk. Op basis van uw wensen krijgt u deskundig advies over akoestiekverbetering in uw situatie. Wij laten daarbij ook de vele praktijkvoorbeelden zien.

Ook al onze akoestische producten en materialen zijn aanwezig.

Het advies in onze showroom is gratis. 
Telefonisch akoestisch advies

Gratis deskundig en persoonlijk advies per telefoon over akoestiek verbeteren op het werk: wat het beste te doen is en met welke producten.

Telefonisch advies is gratis.

Eerlijk, deskundig advies

Als akoestisch adviesbureau bieden wij genormeerde akoestische metingen en akoestisch advies over ruimte-akoestiek, bouwkundige akoestische aanpassingen en advies over akoestische producten.

Vragen? Wij adviseren graag!  Neem contact op

Wat klanten
over ons zeggen

Wij worden gemiddeld
beoordeeld met een

9,8

"Rivasono heeft, met hun ervaring, professionele meting en een goed advies, gezorgd voor een fijne en optimale akoestiek in ons restaurant. Dat wordt door onze gasten en ons team enorm gewaardeerd. "

- Jeanet Eilander 

"Waar we vooral content mee zijn, is de rode draad van betrokken vakmanschap door het hele proces van advies tot nameting "

- Pieter van der Kooij

Persoonlijk deskundig akoestisch advies

Ons persoonlijk akoestisch advies zorgt ervoor dat de akoestiek in iedere ruimte en optimaal wordt, met de juiste soort en hoeveelheid producten, op de juiste plaats.

Naast het ontwikkelen en leveren van akoestische producten, zijn wij een akoestisch adviesbureau. Bij ons advies over akoestische oplossingen houden wij niet alleen met het gebruik van de ruimte en de geldende akoestische normen rekening, maar ook met de uitstraling van een ruimte. Hierdoor wordt de akoestiek verbeterd op een manier die perfect in harmonie is met de ambiance van de ruimte.

Via het door ons ontwikkelde systeem "Sonar" maken wij vooraf de te verwachten akoestische verbetering zichtbaar.

Met meer dan 1600 uitgevoerde projecten hebben we veel ervaring met het verbeteren van akoestiek, door middel van deskundig advies en akoestische producten. Vlot en vakkundig gemonteerd voor de perfecte akoestiek oplossing.

Akoestische metingen

Bij ruimte-akoestiek metingen stellen wij objectief de kwaliteit van de huidige akoestiek vast. Met de resultaten kunnen we bepalen wat er eventueel nodig is om de akoestiek te verbeteren.

Als akoestisch adviesbureau worden alle metingen door ons professioneel en volgens de normen uitgevoerd en de resultaten worden in een overzichtelijk rapport samengevat.

Na de meting adviseren wij de beste oplossing en indien gewenst leveren wij de benodigde akoestische producten en voeren de montage uit.

Na de montage van onze producten voeren wij nogmaals een akoestische meting uit en laten het verschil voor- en na zien. 

Meer informatie online

Voor meer tips en informatie over akoestiek, galm dempen en akoestiek verbeteren: zie de veelgestelde vragen en blog.

Bent u een zakelijke of particuliere bezoeker?
Via deze keuze bieden wij u de beste informatie.

Hoeveel heb ik nodig?

Bereken hier eenvoudig wat je aan m2 nodig hebt


Afmetingen van de ruimte

De maten hoeven niet tot op de cm nauwkeurig te zijn


Benodigde hoeveelheid akoestische producten

Hoorbare
verbetering
m2
Goede
akoestiek
m2
Optimale
akoestiek
m2

Opmerkingen

  • De benodigde m2's is het totale oppervlak van alle akoestische producten in de ruimte samen.
  • Dit is een algemeen advies. Neem bij bijzondere ruimtes even contact met ons op, voor advies op maat. Kijk ook op: Hoeveel akoestische panelen heb ik nodig?

Contactformulier

We helpen u graag verder! Heeft u een specifieke vraag over uw situatie, over één van onze producten/oplossingen of wilt u een adviesafspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.