Wij leveren in Nederland & België
Rivasono interieur akoestiek design en styling advies kantoor1 800 450

Telefonisch advies over akoestiek in huis

Persoonlijk en deskundig

Gratis persoonlijk advies

Deskundig advies per telefoon over akoestiek verbeteren in huis: wat is de beste oplossing en met welke producten is de akoestiek het beste te verbeteren. Uit onze ervaring met meer dan 1600 projecten kunnen wij goed op afstand adviseren bij alle vragen over akoestiekverbeteren in huis.

Bel met ons en krijg persoonlijk advies.

Bel direct 0348 769 106

Op alle akoestiekvragen een antwoord

Welke akoestische oplossing werkt het beste voor mij?

Voor iedere ruimte en gebruik ervan is de ideale akoestiek te bepalen. Op basis onze kennis en ervaring adviseren wij wat de ideale akoestiek is en wat er nodig is om deze te bereiken. Hierbij gebruiken wij ons Sonar akoestiek adviessysteem met gegevens van alle soorten ruimtes.

Welke producten moet ik kiezen?

Wandpanelen, plafondpanelen, een combinatie? Er zijn veel mogelijkheden om met onze producten de akoestiek te verbeteren. Wij hebben producten voor ieder budget. Ook maatwerk is mogelijk. Voor extra hulp bij keuzes van paneel-afbeeldingen en kleur bieden wij interieur design advies.

Waar moeten de producten komen?

De plaats van akoestische producten is bepalend voor de werking ervan. Dit gebruiken wij om met zo min mogelijk producten de akoestische verbetering te kunnen realiseren. Hiermee kunnen wij ook grote ruimten efficient akoestisch verbeteren. Wij adviseren  graag! 

Bent u een zakelijke of particuliere bezoeker?
Via deze keuze bieden wij u de beste informatie.

Hoeveel heb ik nodig?

Bereken hier eenvoudig wat je aan m2 nodig hebt


Afmetingen van de ruimte

De maten hoeven niet tot op de cm nauwkeurig te zijn


Benodigde hoeveelheid akoestische producten

Hoorbare
verbetering
m2
Goede
akoestiek
m2
Optimale
akoestiek
m2

Opmerkingen

  • De benodigde m2's is het totale oppervlak van alle akoestische producten in de ruimte samen.
  • Dit is een algemeen advies. Neem bij bijzondere ruimtes even contact met ons op, voor advies op maat. Kijk ook op: Hoeveel akoestische panelen heb ik nodig?

Contactformulier

We helpen u graag verder! Heeft u een specifieke vraag over uw situatie, over één van onze producten/oplossingen of wilt u een adviesafspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in.